Έγκριση νέων έργων αγροτικής οδοποιίας στο Δήμο Λεβαδέων

Εγκρίθηκε η πρόταση του Δήμου Λεβαδέων στην πρόσκληση Δράσης 4.3.4: «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020 του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, προϋπολογισμού συνολικού ύψους 500.000,00€, που αφορά οδοποιία στην περιοχή Μάκρεσι Λιβαδειάς, καθώς επίσης και στην περιοχή Καρυώτη Κυριακίου.

Η πρόταση του Δήμου Λεβαδέων συμπεριλήφθηκε στις πρώτες θέσεις κατάταξης, λόγω της υψηλής συνολικής βαθμολογίας της.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους συνεργάτες του και τις υπηρεσίες του Δήμου για την συνεχή προσπάθεια τους και την αδιάκοπη προσφορά τους, επισημαίνοντας ότι ο Δήμος προσθέτει ένα ακόμα έργο στο πλαίσιο της υλοποιηθείσας αγροτικής οδοποιίας , όπως αυτό της εργολαβίας προϋπολογισμού  700.000,00€ από ίδιους πόρους, όσο και το έργο αγροτικής οδοποιίας επί περιοχών αναδασμού που εγκρίθηκε στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» προϋπολογισμού 2.000.000,00€.

Ο κ. Ταγκαλέγκας αναφέροντας ότι αναμένεται σύντομα και η έγκριση για την αλλαγή του κλειστού αρδευτικού δικτύου στην περιοχή του Λαφυστίου, ολοκλήρωσε την δήλωσή του, υποσχόμενος στους δημότες ότι θα συνεχίσει να αφουγκράζεται με υπομονή τα αιτήματα τους και να προσπαθεί να αναζητεί βιώσιμες λύσεις. 

Σχετικά